UA-141045812-1
Menu
Your Cart

Politica de confidenţialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului CASA fUN (www.casafun.ro).

Site-ul CASA fUN (www.casafun.ro) este operat de societatea   KARISMA SOLUTION COMPANY SRL, Str. Theodor Palady nr.47 Sect.3 , Bucuresti cu numarul  J40/2112/2017

Cod unic de inregistrare: 37099060

Prin completarea formularului de inregistrare de pe CASA fUN (www.casafun.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii CASA fUN (www.casafun.ro) in urmatoarele scopuri:
• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-com
erciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea 
CASA fUN  (www.casafun.ro) si a tertilor cu care CASA fUN (www.casafun.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe 
CASA fUN  ((www.casafun.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar 
CASA fUN (www.casafun.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@casafun.ro

 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.