Lenjerii de pat

 

Nu pot să-ți spun ce ai visat noaptea trecută, dar, din moment ce „ne-am întâlnit aici” îți pot spune cu siguranță ce vei visa la noapte. Asta pentru că lenjeriile de pat de pe Casa Fun te fac să visezi la ele. Confecționate fie din bumbac simplu, fie din bumbac satinat, frumoase, calitative și în culori atractive, aceste lenjerii de pat reprezintă alegerea potrivită pentru oricine își respectă somnul. Modelele cu motive florale, botanice, geometrice sau marine te vor inspira cu siguranță să faci alegerea potrivită pentru casa ta. Iar dacă bebelușul tău e „pe drum” avem câteva propuneri și pentru tine!

 

Vise satinate

Cineva spunea că viața înseamnă să te întorci acasă, o judecată simplă care poate avea o mulțime de conotații. Noi o alegem pe cea care se potrivește cel mai bine afacerii noastre. Ce poate fi mai reconfortant decât să dormi din nou în patul tău după o călătorie lungă și obositoare? Nimic, în afară de a dormi într-un pat confortabil echipat cu o lenjerie de pat Casa Fun, am spune noi! Materialele fine și frumos colorate din care sunt confecționate lenjeriile de pat Casa Fun te îmbie să visezi frumos chiar și în zilele în care viața ta s-a dovedit a fi un coșmar.

 

Spune-mi ce lenjerie de pat ai, ca să-ți spun cine ești! 

Există mai multe feluri de a trăi și de a dormi. Poți alege să trăiești ca un prinț și să dormi asemenea, sau poți alege să trăiești ca un cerșetor și să dormi aidoma. Felul în care îți aranjezi patul, face diferența! Pentru cei care aleg să doarmă ca niște prinți avem lenjerii de pat de bumbac satinat dar și lenjerii de pat de bumbac simplu, care, spre surprinderea celor care aleg să doarmă ca niște cerșetori, sunt totodată și niște lenjerii de pat ieftine. Cine a spus că pentru a beneficia de confort trebuie neapărat să cheltuiești mult?

 

Teme de vis

Alya Blue, Yasmin, Poyraz, Vira Cafe, North Blue, Elvin Cafe, Arya Mint, Armonie Cafe, Savina, Poyraz sau Epica sunt doar câteva dintre temele pe care ți le propunem pentru a visa frumos. Balerina și Princess sunt lenjerii de pat pentru bebeluși care le vor asigura acestora somnul sănătos de care au nevoie pentru a crește mari și fericiți. În ceea ce te privește pe tine, odată ce ai făcut alegerea potrivită, tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți iei ceva frumos de strâns în brațe: un soț, un iubit, merge chiar și un ursuleț de pluș și să te lași purtat în lumea viselor.  

 

Practice

În cazul în care te întrebi cât timp va rezista visul frumos pe care îl reprezintă aceste lenjerii de pat când sunt noi, ei bine, el poate îmbătrâni o dată cu tine cu condiția să respecți instrucțiunile de întreținere de pe ambalaj. Și apropo, n-o să-ți vină să crezi cât de ușor de întreținut pot fi! Îți urăm somn ușor și odihnitor și te mai așteptăm la shopping!